Varovanje podatkov

Varovanje podatkov

Sport4fun kot ponudnik aktivnosti je v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov, Zakonom o elektronskih komunikacijah in s Splošno uredbo o varstvu podatkov (»GDPR«) zavezan k varovanju osebnih podatkov svojih uporabnikov.

1. Upravljalec podatkov
Upravljalec vaših osebnih podatkov je Izvajanje športnih dejavnosti, Maruša Malej s.p., Ribčev Laz 78, 4265 Boh. Jezero, Slovenija.

2. Namen obdelave podatkov in vrsta podatkov
Vse osebne podatke, ki nam jih posredujete, bomo obravnavali zaupno in jih uporabili zgolj v namene, za katere ste jih posredovali. Za pravilnost in točnost teh podatkov, ki jih vnesete uporabniki ne odgovarjamo.V nobenem primeru podatkov o uporabnikih naših storitev ne bomo posredovali nepooblaščenim osebam. Dostavni službi, npr Pošta Slovenije bomo zaupali le uporabnikov naslov za dostavo darilnega bona.
Sport4fun oz Maruša Malej s.p. za potrebe poslovanja lahko zbira naslednje uporabnikove podatke:
-ime in priimek
-naslov bivanja
-naslov elektronske pošte
-mobilna številka

3. Uporabniki podatkov 
Vsi podatki, zbrani na osnovi zgoraj naštetih pravnih podlag, bodo uporabljeni v skladu z namenom, za katerega so bili zbrani in jih ne bomo posredovali tretjim osebam.
V okviru zakonskih pristojnosti je mogoče vaše osebne podatke razkriti naslednjim obdelovalcem podatkov:
–      ponudnikom poštnih storitev, ponudnikom odpremnih storitev, ponudnikom storitev uničenja spisov in nosilcev podatkov;
–      ponudnikom storitev informacijske tehnologije v okviru servisiranja in vzdrževanja programske in strojne opreme;
–      administratorju in skrbniku spletne strani.
Zavezujemo se, da vaših osebnih podatkov ne bomo posredovali ali prenesli v tretjo državo ali kaki mednarodni organizaciji.

4. Obdobje hrambe 
Zagotavljamo vam, da vaše podatke hranimo le toliko časa, kolikor je potrebno, da se izpolni namen, zaradi katerega so bili zbrani in sicer:
– vaši kontaktni podatki se obdelujejo do zaključenega posla
– Če za posamezne podatke, ki se obdelujejo za realizacijo pogodb, obstaja drugačen zakonski rok shranjevanja (npr. računovodski ali davčni podatki), znaša rok hrambe 10 (deset) let. V tem času je obdelava podatkov omejena.
– Po prenehanju potrebe po vodenju podatkov, tj. po izpolnitvi namena, za katerega so bili zbrani, se podatki nemudoma nepovratno in trajno izbrišejo.